Sari la conținut

Mădălina Ghenea și actorul italian Gabriel Garko vor prezenta Cerbul de Aur

madalina-ghenea-si-actorul-italian-gabriel-garko-vor-prezenta-cerbul-de-aur

Se pare că o româncă și un italian vor fi prezentatorii festivalului Cerbul de Aur 2018: top modelul Mădălina Ghenea (29 de ani) și actorul italian Gabriel Garko (46 de ani).

Circulă în ultima vreme știrea potrivit căreia comitetul director al Festivalului Cerbul de Aur ar fi aprobat încheierea contractelor cu cei doi. Mădălina Ghenea și Gabriel Garko au mai fost parteneri de scenă în 2016, la festivalul de la Sanremo. Actorul italian, Gabriel Garko, în vârstă de 46 de ani, se bucură de un succes uriaș în Peninsulă, iar acum va urca și pe scena festivalului de la Braşov.

Deocamdată, informația nu a fost confirmată oficial de organizatori.


    Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie 2018, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR.

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la prima ediţie a Festivalului Cerbul de Aur.

Festivalul internaţional a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică organizat în România şi în mod tradiţional la Brașov.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va începe pe 29 august 2018 cu o gală aniversară românească, la care și-au anunțat participarea premianți și trupe prezente la edițiile precedente ale evenimentului. Spectacolul va fi completat cu imagini din arhiva TVR de la edițiile anterioare ale „Cerbului de Aur”.

Potrivit organizatorilor, următoarele două seri vor fi dedicate concursului. În cadrul evenimentului, o serie de invitați vor susține recitaluri.

În a patra seară va avea loc gala de premiere a câștigătorilor ediției 2018 a Festivalului Internațional Cerbul de Aur. Seara va fi încheiată de recitalul celei mai importante vedete invitate, al cărei nume nu este dezvăluit până ce TVR va finaliza negocierile pentru contract.

Manifestarea se va încheia pe 2 august 2018 cu Gala Centenară, care va păstra tema tradiţională a muzicii folclorice, însă va fi o reinterpretare a acesteia, într-o manieră modernă.

Comentarii

Ultimă oră