Sari la conținut
mai-au-de-asteptat-pentru-a-juca-in-liga-i

Corona Braşov mai are de aşteptat pentru a juca în Liga I. Trupa condusă de Dan Bona avea nevoie de trei puncte în partida de pe teren propriu cu FC argeş, din runda cu numărul 28 a campionatului, însă nu a reuşit să le obţină. Coman şi compania au terminat la egalitate, scor 3-3, jocul cu FC Argeş. Câteva greşeli grave în defensivă şi un arbitraj şmecheresc a lui Ionel Ivan au făcut ca braşovenii să nu se impună în acest joc. Pentru gazde au punctat Coman de două ori şi Damian în timp ce pentru oaspeţi Dulcea a reuşit o triplă. Pentru a fi siguri de promovarea în Liga lui Mitică, braşovenii sunt obligaţi să câştige meciul de etapa viitoare din deplasare cu FCM Târgu Mureş. Mai există o modalitate ca echipa de sub Tâmpa să evolueaze sezonul viitor în Liga I. Formaţia FC Maramureş Baia Mare nu s-a prezentat la două meciuri în campionatul rezervat juniorilor I, acolo unde formaţiile de liga secundă sunt obligate să participe cu echipe de juniori. Conform regulamentului, echipa din Maramureş ar trebui exclusă din campionat, ceea ce ar face ca trupa lui Dan Bona să câştige la masa verde cele două puncte de care mai are nevoie pentru a promova.

Corona Braşov – FC Argeş 3-3 (2-2)

Au marcat: Coman (min. 7 şi 25), Damian (min. 78) – Dulcea (min. 15 din penalti, 41 şi 60)

Corona Braşov: Marc - Martac, Forika, Damian, Burlacu (Marcăş 75’) - Chirciu, Dâlbea (Manea 63’), Fl. Stângă, H. Popa (Fizeşan 65’) – Ene, Coman (cpt.).

Antrenor: Dan Bona

FC Argeş: Croitoru – Voicu (cpt.) (Petrovic 83’), Cîrstoiu, Vişa, Briceag – Alin Popa, Răuţă, Manole (Rover Cîrstea 39’), Iancu – Ivănică, Dulcea (Drăgan 80’).

Antrenor: Iulian Crivac

Cartonaşe galbene: Dâlbea, Chirciu, Stângă, Marcăş – Voicu, Ivănică, Croitoru, Vişa, Răuţă

Arbitru: Ionel Ivan (Brăila)

Asistenţi: Ioan Ciocărea (Sibiu), Gabriel Bârjac (Zalău)

Rezervă: Andrei Florin (Tg. Mureş)

Observatori: Florin Verigeanu (Vâlcea), Paul Zaharia (Bucureşti)

Comentarii

Ultimă oră