Sari la conținut
mai-bate-tarlungeniul-pe-cineva-

Nevoia disperată de puncte îi poate mobiliza pe băieţii lui Dan Bona înaintea jocului din etapa a 11-a a Ligii a 2-a cu FC Bihor. În cazul în care nu va obţine toate punctele, situaţia din clasament se poate încurca rău de tot pentru Unirea, care este mai aproape ca niciodată de eşalonul trei. Meciul dintre Tărlungeni şi Bihor se va juca sâmbătă, de la 11.00.

Dacă nimic nu se schimbă, Tărlungeniul are şanse mari să ia drumul Ligii a 3-a încă de la finalul sezonului regulat. Echipa lui Dan Bona are o singură victorie în acest campionat, care datează de pe 12 septembr. Nici din jocurile cu FC Caransebeş sau Metalul Reşiţa, considerate mai accesibile, nu au fost câştigat decât un punct.

Sâmbătă, de la 11.00, Unirea Tărlungeni va juca un adevărat derby de supravieţuire, contra celor de la FC Bihor. Punctele puse în joc sunt extrem de importante, în condiţiile în care diferenţa faţă de locurile 11 şi 12, ocupate acum de Caransebeş şi U Cluj, este de patru puncte.

Nici FC Bihor nu trece prin cea mai bună perioadă. Chiar dacă echipa orădeană şi-a revenit cu trei victorii consecutive după un început greu de sezon, gruparea din vestul ţării a fost declarată falimentară. Totuşi, oficialii Bihorului mai au calea recursului, iar speţa se poate prelungi până anul viitor.

Comentarii

Ultimă oră