Sari la conținut

Compania RCS/RDS a lansat propria reţea de hotspot-uri Wi-Fi (puncte de acces la internet wireless) în Bucureşti şi mai multe oraşe din ţară

Conform site-ului oficial al companiei „Am creat Digi Wi-Fi, internet wireless prin tehnologia Wi-Fi, ca să te poţi conecta rapid la internet, la viteze mari de acces, în locurile din oraşul tău pe care le frecventezi cel mai mult! Simplu şi rapid pentru tine. Oricând la îndemână. Şi gratuit!”. Serviciul Digi Wi-Fi este disponibil în Bucureşti şi în judeţele Bihor, Sibiu, Braşov, Argeş, Mureş şi Constanţa.
Unde e în Braşov. Cele mai multe hotspoturi au fost instalate în Bihor, de unde provine acţionarul principal al fimei, Zoltan Tesari. În Braşov, hotspoturile sunt la Eliana Mall, în Unirea Shopping Center şi în MyPlace.
Doar pentru clienţi. Pentru a accesa internetul wireless oferit de RDS e nevoie de un user şi o parolă. Cei care au deja contracte cu RDS au şi un astfel de cont, e suficient să-şi introducă datele pe care le folosesc pentru reţeaua fixă de acasă.

Comentarii

Ultimă oră