Sari la conținut

Mai multe persoane au fost depistate cu droguri, într-un club din Brașov

mai-multe-persoane-au-fost-depistate-cu-droguri-intrun-club-din-brasov

Mai multe persoane au fost depistate cu droguri, într-un club din Brașov, iar dintre acestea un elev a fost reținut.

Poliţiştii specializaţi din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate , cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov au organizat o acţiune în municipiu, pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilegal de droguri.

În urma acțiunii desfășurate la un club din oraș au fost depistate mai multe persoane care aveau asupra lor droguri de risc și de mare risc.

„În cadrul acestor activități, într-un club de pe raza municipiului Brașov au fost identificate mai multe persoane în posesia cărora au fost depistate droguri de risc și de mare risc. Persoanele au fost prezentate procurorului, care a dispus începerea urmăririi penale față de patru dintre acestea, iar față de una (elev în cadrul unui liceu de pe raza mun. Brașov) s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În sarcina lor s-a reținut comiterea de infracțiuni prevăzute în Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

Acțiuni similare se vor desfășura în perioada următoare și în alte cluburi de pe raza municipiului Brașov în vederea identificării persoanelor implicate în acest gen de activități și descurajarea acestui fenomen.

Comentarii

Ultimă oră