Sari la conținut
mai-puteti-face-donatii-pentru-sinistrati-

Acțiunea umanitară de strângere de donații pentru persoanele afectate de inundații, organizată de Instituția Prefectului – Județul Brașov în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Țara Bârsei”, continuă și în perioada următoare, până vineri – 4 octombrie. Donațiile de alimente neperisabile se pot face la sediul Detașamentului II de Pompieri Brașov din strada Berzei nr. 44.
“Reluăm apelul adresat brașovenilor, de a veni în sprijinul persoanelor afectate de inundații, adresându-le rugămintea de a contribui prin donarea de alimente neperisabile. Semenii noștri aflați în necaz au nevoie de sprijinul nostru, au nevoie de un semn de solidaritate. Este extrem de importantă donarea de alimente neperisabile, deoarece cea mai mare nevoie a persoanele afectate de inundații este aceea de a-și asigura hrana. Fiecare dintre noi poate contribui cu cât de puțin pentru a le alina suferința semenilor noștri. Fiți alături de ei printr-o mică donație!” a declarat prefectul Mihai Mohaci.

Reamintim că şapte tone de ajutoare au pornit miercuri dimineaţă din Braşov spre localitatea Cudalbi din Galaţi. Haine, pături, dar şi produse alimentare, toate acestea, dar şi multe altele vor ajunge la sinistraţii din zonele puternic afectate de inudaţii.   Acţiunea de strângere a  ajutoarelor a fost organizată de Prefectura Braşov în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii din Urgenţă Braşov.

Comentarii

Ultimă oră