Sari la conținut

Grecii de la Jumbo au deschis Mall-ul jucăriilor la Braşov

mallul-jucariilor-se-deschide-vineri-la-brasov

Deși deschiderea oficială a fost anunțată pentru mâine, grecii de la Jumbo au deschis încă de astăzi  hypermarketul amenajat în locul fostului Macro Mall.

Grecii de la Jumbo anunțaseră înițial că deschiderea magazinului din Braşov va avea loc vineri, 22 noiembrie 2019. Însă inaugurarea festivă a avut loc mai repede cu o zi, încă de joi!


   Hipermarketul de jucării Jumbo, care a intrat pe piaţa românească în urmă cu cinci ani, a cumpărat în vara anului trecut primul mall al Braşovului – Macro Mall – pentru patru milioane de euro.


   Macro Mall este închis din 2012, după ce în toamna lui 2011 cei de la Ktenix Enterprises, deţinuţi de un off-shore înregistrat în Cipru, cumpăraseră clădirea cu un milion de euro de la fondul de investiţii Carpathian, care, la rândul, lor îl achiziţionaseră cu 19 milioane de euro în 2006.

MacroMall are o suprafaţă închiriabilă de peste 9.000 de metri pătraţi (18.000 mp suprafaţă totală) şi a fost deschis în 2005, în urma unor investiţii de opt milioane de euro realizate de compania AWG Macro.


    Specificul magazinelor Jumbo este dat de suprafaţa mare pe care se întind rafturile cu produse, cuprinsă între 7.000 şi 10.000 de metri pătraţi, dar care poate ajunge şi la 18.000 mp, mai mare decât un hipermarket alimentar, de exemplu.

Comentarii

Ultimă oră