Sari la conținut

Mama Elodiei vrea custodia lui Patrick Cioacă

mama-elodiei-vrea-custodia-lui-patrick-cioaca-


Copilul lui Cristian Cioacă a fost găsit, vineri, de către angajaţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului la Şcoala Generală nr 16 din Piteşti, unde este elev în clasa întâi, şi au mers cu acesta la locuinţa surorii poliţiştului, cea care l-a luat pe băiat de la şcoală şi care are grijă de el.

"Copilul a fost găsit la cursuri de către angajaţii noştri, după ce nu a fost găsit la locuinţa tatălui său, Cristian Cioacă şi nici la locuinţa părinţilor poliţistului din localitatea Albota. Vom avea o discuţie cu sora lui Cristian Cioacă, cea care are grijă de el, şi va fi făcută o anchetă pentru a se stabili ce este mai bine pentru acest copil în acest moment. Mama Elodiei, doamna Emilia Ghinescu, ne-a trimis pe fax un document prin care solicita o anchetă socială şi îşi exprimă dorinţa de a i se încredinţa copilul, dar această acţiune o poate face doar justiţia. Am înţeles că doamna Ghinescu a depus la Tribunalul Argeş solicitarea pentru obţinerea unei ordonanţe preşedinţiale pentru obţinerea copilului, iar şedinţa de judecată ar fi marţi", a declarat directorul DGASPC Argeş, Adrian Macovei, citat de Mediafax.ro.

Copilul lui Cristian Cioacă este elev în clasa întâi la Şcoala Generală nr 16 din Piteşti, iar reprezentanţii şcolii spun că acesta are rezultate foarte bune.

"Copilul are rezultate foarte bune, noi încercăm să-l protejăm, avem şi un psiholog care se ocupă de copii, inclusiv de acest elev. Nu sunt probleme şcolare, dimpotrivă, vine la cursuri şi învaţă foarte bine", a declarat directorul Şcolii Generale nr. 16 din Piteşti, profesor Alin Vlad.

"Copilul este în custodia părintească, are doar tată, iar tatăl este arestat. Vom face o anchetă socială şi vom vedea în ce condiţii creşte copilul, iar instanţa va decide dacă acesta rămâne în încredinţarea familiei lui Cristian Cioacă sau se va lua altă măsură specială", afirma directorul DGASPC Argeş, Adrian Macovei.

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

Comentarii

Ultimă oră