Sari la conținut

Mâncarea din Brașov va fi promovată pe Travel Channel

mancarea-din-brasov-va-fi-promovata-pe-travel-channel

Maramureşul, Transilvania, Delta Dunării şi Bucureştiul vor fi promovate prin intermediul gastronomiei româneşti într-un nou serial, intitulat „Aventuri cu mâncare şi vin, în România”, care va avea premiera pe 23 mai, de la ora 20.00, la televiziunea Travel Channel, scrie bizbrasov.ro.
Seria de documentare “Aventuri cu mâncare şi vin, în România/ Food and Wine Adventures: Romania” este un program prezentat de Jenny Powell, o cunoscută vedetă de televiziune din Marea Britanie, şi Olivier Magny, un expert în vinuri din Paris. Noua serie cuprinde şase episoade de câte 30 de minute, care vor fi difuzate în România, pe Travel Channel, în fiecare sâmbătă, începând din 23 mai, de la ora 20.00.
Primul episod din această serie este dedicat Maramureşului, oraşului Baia Mare şi cimitirului de la Săpânţa. Următoarele episoade din seria „Aventuri cu mâncare şi vin, în România” sunt dedicate, pe rând, altor zone importante din România, respectiv Braşov, Cluj, Constanţa, Arad şi Bucureşti.

• Mici producători, metode tradiționale

În noua serie “Aventuri cu mâncare şi vin, în România”, Jenny Powell şi Olivier Magny pornesc într-o călătorie de descoperire culinară prin România. Aceştia prezintă mici producători care lucrează încă după metode tradiţionale, vizitează târguri de produse, podgorii şi ferme şi mănâncă într-unele dintre cele mai bune restaurante din ţară. În vizita lor, Jenny şi Olivier se îndreaptă spre nord, către Maramureş, înainte de a intra în Transilvania, ajungând în cele din urmă pe ţărmul Mării Negre.

Comentarii

Ultimă oră