Sari la conținut
marian-rasaliu-la-mix-actual

"Nu apar în poza de familie de la vizita președintelui Iohannis pentru că nu merg acolo unde nu sunt poftit. Dar dacă merg în vizită, spun "Bună ziua" tuturor celor din casă" - prefectul Marian Rasaliu, la Mix Actual.

"Iohannis este și președintele meu, mă bucur că a venit la Brașov, indiferent de motive. Mă bucur că a vizitat un spital privat, pe care îl felicit pentru performanțe, dar m-aș fi bucurat să viziteze și spitalul de stat, cu mari probleme și mici speranțe, unde se tratează cei mai mulți dintre noi", mai spune prefectul de Brașov.

Despre invazia de miniștri la Brașov (o fi campania de Râșnov motivul?) spune că este tot de bine, că prea mult ne-au ocolit până acum guvernările. Că toți îi zic cu aeroportul care nu-i, Rasaliu zice că prioritari ar fi cei 53 de km de autostradă care ar aduce Brașovul la o oră de București, dar cum mai ieftin e aeroportul, acesta se va face primul.

Și că da, se va face, nu-i bai cine e sau nu la poza de familie de la inaugurare.

Despre industria de apărare cu șanse de a renaște, pentru a nu se pierde investițiile uriașe și forța de muncă și așa înbătrânită.

Și despre bonurile de ordine care se vindeau, până deunăzi, la cozile pentru permise și pașapoarte...

D'ale Prefecturii. Cu Marian Rasaliu. La Mix Actual.

https://www.youtube.com/watch?v=7HQpQOz7jSQ

Comentarii

Ultimă oră