Sari la conținut

Marina Almăşan, jignită de cuvântul amantă

marina-almasan-jignita-de-cuvantul-amanta

Vedeta de televiziune Marina Almasan a dat un interviu pentru ziarul ring in care vorbeste deschis de relatia ei cu omul de afaceri Georgica Cornu. Marina Almasan marturiseste ca a durut-o foarte mult stampila de amanta a miliardarului Georgica Cornu pe care i-a dat-o presa.

"Cuvintul "amanta" da bine in ziare, dar suna dureros, ca o sentinta, pentru mine, si nimic din profunzimea sentimentelor ce ma leaga de acest om  nu justifica folosirea sa. Mi-am dorit, de cind ma stiu,  discretie in jurul  persoanei mele. Este si motivul pentru care nu am fost niciodata implicata in scandaluri tabloide.

De fapt, daca de azi inainte, ziarele ar incepe  sa publice   numai versiunea reala a lucrurilor din viata mea, lumea va avea impresia ca citeste biografia unei cu totul alte persoane, atit de mutilata a fost, de catre presa,  biografia  mea “romantata”, in acest ultim an... Revenind la  intrebare, daca eliminam cuvintele "amant", "amanta" din caracterizarile facute de presa relatiei noastre, fiecare din noi reprezentam pentru celalalt un nou inceput; o reparatie, sansa careia destinul ne-a oferit-o si de care nu avem voie sa ne batem joc. Daca nu era Georgica Cornu, probabil ca ar fi fost altcineva. Sau, poate, nimeni. Viata mi l-a scos insa pe El in cale , intr-un moment in care intreaga mea existenta  plutea in deriva. Inaintam, de citiva ani, intr-o inertie paguboasa,  chinuindu-ma si pe mine, si pe Victor si sperind, inlauntrul meu, in aparitia acelui Deus ex machina, care sa rastoarne totul, indreptindu-ma cu fata spre soare" spune Marina, pentru ring.ro.

Daca Marina a reusit, anul trecut,  sa divorteze pe cale amiabilă de cantaretul Victor Socaciu dupa o relatie de 16 ani, Georgica Cornu se afla inca in proces de divort cu sotia lui, Oana Cornu, care ii cere despagubiri de un milion de euro.

Comentarii

Ultimă oră