Sari la conținut

La căsătoria de acum câteva săptămâni a Marinelei Niţu cu Miron Cozma, de la Braşov, tatăl cântăreţei nu a fost invitat. Mili Niţu a declarat pentru cotidianul „Libertatea”, că oricum nu s-ar fi dus, ca să nu dea ochii cu fosta soţie, mama Marinelei.
Îngrijit de chiriaşi. La 9 kilometri de Întorsura Buzăului, în cătunul Scrădoasa, Mili a văzut-o pe fiica-sa în rochie de mireasă, de braţul fostului lider al minerilor, doar la televizor. Într-o casă verde cu prispă şi grădină mare, tatăl vedetei parcă s-a ascuns de lume. Bătrân şi bolnav, este îngrijit de o familie pe care o ţine în gazdă. Are reumatism şi asm. Merge aplecat de şale şi are un aer de om suferind.
Vizite rare. În casa înconjurată de copaci a crescut şi Marinela. Acum, nu prea mai dă pe acolo. În 2009, când Marinela a venit în emisiunea lui Cătălin Măruţă, „Happy Hour”, de la PRO TV, bătrânul i-a scris un mesaj pe site-ul emisiunii, probabil cu ajutorul unor apropiaţi. Postarea era semnată chiar cu numele lui, Mili Niţu. „Fata tatii, mai treci şi pe la mine…De ce m-ai uitat?”. Cu toate acestea, acum nea Mili spune că în ultimul timp, Marinela a venit „de vreo două ori pe an” pe la el.
Nu vrea s-o vadă pe mama Marinelei. Tatăl Marinelei spune că l-a cunoscut pe Miron şi că şi-a dat seama că ţine la fiica-sa. Chiar dacă, adaugă omul, e cam bătrân pentru fata lui. Miron Cozma are 57 de ani, iar Marinela este sărită binişor peste 40, ceea ce înseamnă o diferenţă de vârstă de cel puţin 10 ani. Nea Mili nu a fost chemat la nuntă, dar se consolează cu idea că, oricum, nu ar fi vrut să dea cu ochii de „aia”, cum îi spune femeii de care a divorţat. Poate că, de aceea, îl înţelege şi pe proaspătul lui ginere, care, până acum, a divorţat de două ori.


Divorţat de trei ori

Miron Cozma a mai fost însurat de două ori. Primul mariaj s-a oficiat la Petrila, judeţul Hunedoara, cu Dana, şi a durat 21 de ani. În 1999, cei doi au divorţat la Judecătoria Petroşani. Au doi copii împreună, o fată şi un băiat. Cea de-a doua soţie a lui Cozma a fost avocata Monica Ionescu, cu care s-a cununat în mai 2009 şi de care a divorţat în octombrie 2010.

Comentarii

Ultimă oră