Sari la conținut

Miron Cozma, liderul de altădată al minerilor din Valea Jiului, plănuieşte să o transforme pe Marinela Niţu, pe care o alină Marlene, în soprana principală a Filarmonicii din Viena. Fostul ortac a dezvăluit pentru www.inpolitics.ro că soţia sa i-a uluit chiar şi pe americani cu ariile pe care obişnuia să le interpreteze în State.

„Proiecte culturale”. „Avem un proiect la Timişoara. Vrem să facem un proiect cultural cu Filarmonica din Timişoara, iar Marlene să fie solistă, soprană. Să cânte diverse arii. Apoi, vom pleca împreună la Viena, la un prieten bun care ne-a invitat. Nu vă ascund că vom încerca să facem un proiect cu Filarmonica din Viena. Sunt convins că artiştilor vienezi le va face plăcere să lucreze cu Marlene”, a declarat fostul lider sindical.

Carieră muzicală. Marinela Niţu s-a născut în Scrădoasa, una dintre suburbiile Întorsurii Buzăului. Primii bani i-a câştigat cântând la nunţile din zonă. Când era în primul an de liceu, tatăl ei, care pe vremea era şofer la ITBv, a dus-o la o preselecţie la Teatrul Muzical din Braşov. A fost selectată. La Braşov, Marinela a cântat cu „Grup "74“. La Bucureşti, cântăreaţa braşoveancă a susţinut recitaluri în fiecare searã la restaurantul Mărul de Aur. Ulterior, în Italia, a cântat în diferite cazinouri de lux şi restaurante.

Comentarii

Ultimă oră