Sari la conținut

Marius Manole revine pe scena Teatrului Dramatic Brașov cu premiera „În Ploaie”

marius-manole-revine-pe-scena-teatrului-dramatic-brasov-cu-premiera-in-ploaie

Luni, 9 decembrie 2019, de la ora 19.00, scena Teatrului Sică Alexandrescu din Braşov va fi gazda unei eveniment teatral de excepţie – thrillerul „În Ploaie”, cea mai nouă premieră a Teatrului Avangardia din Bucureşti, avându-i ca protagonişti pe Marius Manole şi István Téglás.


    „În Ploaie” este povestea cutremurătoare a unei prietenii aflate pe marginea prăpastiei, o adevărată avalanşă de emoţii şi trăiri, imaginată de nimeni altul decât Keith Huff, scenaristul serialelor de mare succes Mad Men şi House of Cards.


   Doi tineri poliţişti, Joey şi Denny, prieteni din copilărie, se confruntă în doar câteva zile cu o serie de evenimente care le vor afecta viaţa pentru totdeauna. Și nu numai prietenia le este pusă la încercare, ci şi întreaga lor scală de valori, simţul onoarei şi al loialităţii. Cele două personaje aduc în lumina reflectoarelor viziunea proprie asupra conceptului de familie, precum şi deciziile morale discutabile pe care le fac în numele acesteia. Doar că amintirile pe care le are fiecare despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acele zile în care a plouat fără oprire nu par să coincidă…


  Regia este semnată de către Ricard Reguant, unul dintre cei mai apreciaţi regizori spanioli ai momentului, distins recent cu un premiu onorific pentru întreaga activitate la Broadway World Spain.


   „În ploaie” este un spectacol care se joacă cu mare succes pe scene din întreaga lume, inclusiv pe Broadway, unde a beneficiat de o distribuţie de excepţie - Hugh Jackman şi Daniel Craig, iar în România a fost „catalogat” drept „cel mai «ieşit din norme» spectacol de teatru din oraş” (Răzvana Niţă, critic de teatru).

Distributie: Marius Manole si Istvan Teglas.

Regie: Ricard Reguant

Traducere: Mihaela Stanca

Decor: Bogdan Amarfi

Light Design: Dan Bujor

Costume: Adina Buzatu


    Biletele se pot cumpăra de pe bilet.ro  şi la punctele fizice de vânzare: la agenţiile Der Tour din Coresi Mall, din Piaţa Sfatului şi de pe Calea Bucureşti.

Comentarii

Ultimă oră