Sari la conținut

Mark Lester pretinde că e tatăl copiilor lui Michael Jackson

mark-lester-pretinde-ca-e-tatal-copiilor-lui-michael-jackson


Fostul actor britanic Mark Lester a declarat presei că este tatăl biologic al celor trei copii ai lui Michael Jackson - Prince Michael, Paris şi Blanket. El e chiar dispus să facă testele ADN pentru a dovedi că spune adevărul,  scrie Sunday People, citat de agerpres.ro.



Mark Lester (54 de ani)  care e şi naşul celor trei copii ai cântăreţului, afirmă că a donat spermă pentru regele muzicii pop cu un an înainte să se nască Prince Michael. 'Michael a organizat totul la o clinică de pe Harley Street din Londra. M-am dus acolo de câteva ori şi pe urmă nu am mai vorbit de acest lucru', spune Lester, care adaugă că a şters din memorie acest episod din viaţa lui. Numai când şi-a văzut finii crescând a început să îşi pună întrebări: 'Am observat asemănări. Fiica mea, Olivia, seamănă bine cu Paris. Oamenii au remarcat asemănări între mine şi Prince', spune fostul actor.

Lester arată că a abordat familia Jackson ca să afle adevărul, însă clanul, indignat de presupunerile lui, a rupt orice legătură cu el. Nu vrea să impună un test ADN copiilor, ci doreşte ca ei să ştie că vor avea mereu un sprijin în el: 'Dacă se hotărăsc într-o zi să vină la mine să facem teste, o vom face împreună. Vreau să păstrez legătura cu ei cum ar face-o un naş pentru că Michael a vrut acest lucru', a încheiat Mark Lester.

Comentarii

Ultimă oră