Sari la conținut

Marşul motocicliştilor organizat de Radio Braşov

marsul-motociclistilor-organizat-de-radio-brasov-

Curtea trustului MIX MEDIA Grup a  fost luată vineri   cu asalt de  ….motociclete.Proprietarii acestora au ţinut să participe la campania organizată de Radio Braşov şi Poliţia Rutieră  de sensibilizare a şoferilor faţă de motocicliştii aflaţi în trafic. Coloana  a făcut o paradă  prin oraş, sub privirile admirative ale iubitorilor de motoare puternice.


Campania s-a numit „iDriveSmart cu Radio Brasov - Spune Nu telefonului la Volan”.Iniţiatorul acestui proiect, realizatorul Radio Braşov, Ştefan Lungociu, şi el posesor al unei motociclete, a constatat pe propria piele că unii şoferi nu ţin cont că pe străzi sunt şi motociclişti. Ba mai mult, mulţi şoferi vorbesc la telefon şi trimit şi SMS-uri în timpul mersului.De aici, apar şi multe accidente.
„Odată cu venirea căldurii ies şi motocicliştii în trafic şi automat şi ei fac parte din trafic. Trebuie să recunoaştem că după o lungă perioadă în care ei au absentat şoferii s-au dezobişnuit cu fenomenul moto. Tocmai de aceea astăzi (n.r. vineri) în cadrul campaniei noastre am dorit să marcăm şi ieşirea motocicliştilor în trafic ” a precizat Stefan Lungociu- animator Radio Brasov.
30 de motociclişti au răspuns apelului lansat de Radio Brasov. „Se întâmplă destul de rar în Braşov astfel de campanii de conştientizare şi de aceea participăm. Vrem ca şoferii să ne vadă, să ne respecte dreptul nostru de a circula pe şosele şi să nu mai auzim replici de genul „nu l-am văzut” a spus un participant la marş.  
Coloana de motociclişti a defilat până în centrul Braşovului şi a fost însoţită permanent de un echipaj al Politiei rutiere şi unul de la Poliţia locală.

Comentarii

Ultimă oră