Sari la conținut
masina-pentru-o-victima

Judecătoria Braşov a dispus, la primul termen în dosarul privind daunele civile de 800.000 de euro cerute de familiile victimelor accidentului provocat de Şerban Huidu, ca societatea de asigurări a acestuia să îi dea uneia dintre familii o maşină la aceeaşi valoare cu cea distrusă în accident

Avocatul familiei Balog a solicitat în faţa instanţei ca autoturismul Dacia Logan aparţinând lui Ştefan Balog (unul dintre cei trei morţi în accidentul provocat de Huidu la Timişul de Sus în octombrie 2011), să fie reevaluat la nivelul avut înaintea preoducerii accidentului, considerând că evaluarea făcută de societatea de asigurări a lui Huidu, la preţul de 2.600 euro, este prea mică, conform  MEDIAFAX.

Solicitarea de reevaluare a autoturimului a fost respinsă de judecători, care au propus, în schimb, ca societatea de asigurări să despăgubească familia Balog cu un autoturism echivalent ca valoare cu cel distrus în accident.

Soţia lui Ştefan Balog a ieşit plângând din instanţă şi a spus că deciziile judecătorilor sunt părtinitoare, pentru a-l scoate nevinovat pe Huidu.

La termenul de astăzi, au fost audiaţi primii martori în acest dosar, doi vecini şi prieteni apropiaţi ai familiei Balog, care au povestit judecătorilor că Ştefan Balog era sprijinul moral şi material al familiei lui, iar lipsa acestuia îi afectzează foarte mult pe soţia acestuia, Elena Balog - pensionată de boală, şi pe fiul lui, Mircea Balog. Familia Balog a cerut daune în valoare totală de 400.000 de euro. Instanţa a fixat un nou termen de judecată în acest dosar pentru data de 4 decembrie.

În 29 iunie, Şerban Huidu a fost condamnat de Judecătoria Braşov la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.

Comentarii

Ultimă oră