Sari la conținut

Pentru cei care nu doresc să-şi piardă nici o clipă maşina din priviri, s-a găsit o soluţie:  ea poate fi parcată chiar în casă. Mai mult, ea poate servi chiar ca obiect de decor. Mai ales în cazul unei maşini scumpe, ea poate ridica gradul de lux al întregii încăperi.

Garaj-living. Astfel, Jon Ryder, din Sheffield, este foarte mândru de Ferrari-ul Spider galben pe care îl deţine. Atât de mândru încât s-a hotărât să transforme garajul în care îl ţine într-un living confortabil, cu televizor, mobilă şi gresie pe podea.
Maşină pe perete. Sau maşina poate fi pusă şi pe perete, ca în cazul domnului Dezer, care a renunţat să-şi mai conducă bijuteria şi a angajat o echipă de tehnicieni care să-i ataşeze maşina de un perete, deasupra uneia dintre uşile apartamentului său. Cum are încă 7 Porsche-uri, se pare că nu-l deranjează să ţină unul doar pentru decor, mai ales că-i poate controla încă farurile şi claxonul printr-un sistem touchscreen amplasat lângă uşă.
Jumătate de maşină. Alţii se mulţumesc doar cu jumătate de maşină, cum este cazul acestui proprietar de Mini Cooper instalat în bucătărie.
Lift pentru automobile. Într-o casă din Tokyo s-a instalat chiar şi un lift special pentru colecţia de maşini. Acestea pot fi ridicate în living pe rând, pentru a fi admirate.

Comentarii

Ultimă oră