Sari la conținut

Mateiu luptă în Liga I, dar nu a uitat-o pe FC Braşov

mateiu-lupta-in-liga-i-dar-nu-a-uitato-pe-fc-brasov

Florin Cernat şi Alexandru Mateiu au fost prezenţi la Turneul Vedetelor de la Braşov. Cei doi joacă în Liga I la Viitorul şi Craiova. Dacă echipa lui Hagi se luptă în acest sezon pentru titlu, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre trupa olteană, care speră să prindă play-off-ul.

Lupta la vârful Ligii I este mai strânsă ca niciodată. Chiar dacă Astra iernează pe primul loc, Viitorul Constanţa este de departe revelaţia sezonului. Echipa manageriată de Gheorghe Hagi şi-a depus candidatura la câştigarea titlului.

Unul dintre secretele evoluţiei bune a Viitorului este şi înregimentarea lui Florin Cernat. Aflat la Braşov pentru Turneul Vedetelor, „decarul” lui Hagi a mărturisit că a început deja să se gândească la campionat.

„Acum s-a schimbat şi la noi obiectivul şi vom face tot posibilul să stăm cât mai sus în clasament. Va fi greu. Sunt echipe puternice. Cu siguranţă s-au întărit. Va fi greu, dar ne jucăm şansa până la capăt” - Florin Cernat, Viitorul Constanţa

Fost „stegar”, Alexandru Mateiu a fost transferat de CSU Craiova în vara lui 2014. De atunci, mijlocaşul în vârstă de 26 de ani s-a impus în echipa olteană şi chiar a fost luat în calcul pentru naţională. Evoluţiile bune au atras deja atenţia Stelei.

„Nu ştiu nimic şi nici nu mă interesează. Eu sunt la Craiova. Îmi doresc să fiu sănătos, să mă pregătesc cât mai bine pentru începerea campionatului” - Alexandru Mateiu, CSU Craiova

Un eventual transfer pe bani al lui Mateiu reprezintă o reţetă financiară de succes pentru FC Braşov, asta pentru că echipa de sub Tâmpa mai păstrează încă un procent de 25%.

Comentarii

Ultimă oră