Sari la conținut

Maurer Imobiliare își AJUTĂ clienții să își ia apartament. FĂRĂ BĂNCI, FĂRĂ CREDITE

maurer-imobiliare-isi-ajuta-clientii-sa-isi-ia-apartament-fara-banci-fara-credite

Piața imobiliară a fost lovită în plin de legea dării în plată, dar și de nesuplimentarea fondurilor la programul guvernamental Prima Casă.

Însă sunt companii, care atunci când ”toată lumea plânge”, ele știu să ”vândă batiste”.

Este și cazul liderului pe piața imobiliară din centrul țării – Maurer Imobiliare – care le propune clienților o metodă unică pe piață: apartament în rate pe 7 ani, direct la dezvoltator.

”Am venit cu această soluție pentru că ne respectăm clienții, pentru că vrem să venim în sprijinul lor și pentru că ne dorim ca visul achiziționării unei locuințe să nu fie oprit de legislația bancară”, declară Petruț Pricop, director de vânzări Maurer Imobiliare.

Astfel, cei care doresc achiziționarea unui apartament pot accesa site-ul www.avantgarden3.ro și pot discuta live cu unul din consultanții de vânzări care este la dispoziția lor.

Mai mult, dezvoltatorul imobiliar a demarat faza a III-a a proiectului de anvergură Avantgarden3 Brașov, iar 700 de apartamente noi vor fi livrate celor care doresc achiziționarea unei locuințe în acest cartier.

Toate detaliile, dar și informații despre disponibilitate vă stau la dispoziție pe www.avantgarden3.ro sau pe pagina de Facebook/Avantgarden3Brasov/

Comentarii

Ultimă oră