Sari la conținut

Meci de care pe care pentru Tărlungeni la Pâncota

meci-de-care-pe-care-pentru-tarlungeni-la-pancota

Pentru a doua oară consecutiv, Unirea Tărlungeni va juca împotriva unei echipe arădene în Liga a 2-a. Formaţia lui Dan Bona va debuta în returul sezonului regulat în deplasare, contra celor de la Şoimii Pâncota. Cu moralul reparat după ce a câştigat un punct după disputa cu UTA, braşovenii au şansa să urce în clasament în cazul unei victorii. Partida se anunţă de foc, ştiute fiind orgoliile conducătorilor şi antrenorilor după jocul din tur, încheiat cu mare scandal.

Etapa trecută, Unirea Tărlungeni a fost la câteva secunde distanţă de a produce surpriza etapei, după ce a condus liderul UTA „Bătrâna Doamnă” Arad pe teren propriu cu 2-0. Eroul braşovenilor a fost Bogdan Minciună, mijlocaş care a reuşit o dublă de efect.

Chiar dacă a fost egalată în prelungiri, Unirea a luat un punct mare şi va începe returul sezonului regulat cu alt moral. Prima etapă din partea a doua programează o deplasare pe terenul Şoimilor Pâncota, o altă formaţie care ocupă loc de play-out. Formaţia lui Ionuţ Popa stă şi ea bine, după ce în ultima rundă din tur a produs un adevărat şoc, reuşind să învingă FC Braşov cu un categoric 3-0.

Pe lângă punctele puse în joc, duelul dintre Şoimii Pâncota şi Unirea Tărlungeni se anunţă a fi mai încins decât de obicei. Totul este legat de meciul din tur, atunci când arădenii s-au impus la Braşov cu 3-2. După acel meci, Dan Bona a avut o reacţie virulentă, acuzând că echipa sa a fost văduvită de trei lovituri de pedeapsă. Nici Ionuţ Popa nu a rămas impasibil şi a declarat război la partida de sâmbătă.

Meciul Pâncota – Tărlungeni se dispută sâmbătă, cu începere de la 11.00.

Comentarii

Ultimă oră