Sari la conținut
meci-greu-pentru-olimpice-la-cluj

Olimpia CSU Braşov se pregăteşte pentru a doua deplasare consecutivă din Liga Naţională. Fetele lui Dan Calancea au parte de un nou meci dificil, pe terenul Universităţii Cluj. Din păcate, antrenorul „olimpicelor” nu se va putea baza la acest meci pe Biljana Pesovic, Gabriela Irimia şi Ana Ferariu.

Cu locul 2 asigurat la finalul sezonului regulat, Olimpia CSU Braşov mai joacă doar pentru palmares. Nu înfrângerea cu Galaţi sau meciul greu de la Cluj din acest week-end sunt principalele probleme ale lui Dan Calancea. Lipsa unui transfer, dar şi accidentările din lot îi dau bătăi de cap tehnicianului.

În deplasarea de la Universitatea Cluj, antrenorul „olimpicelor” nu se va putea baza pe Biljana Pesovic şi Gabi Irimia, ambele în recuperare după accidentările suferite săptămâna trecută. La acest meci nu va putea fi prezentă nici Ana Ferariu, care are programat un examen.

„Întâlnim o echipă cu un buget impresionant în acest sezon, o formaţie care are în componenţă şapte jucătoare străine, pe care am învins-o foarte greu, în prelungiri. Deci, cu atât mai greu este jocul. Faţă de meciul de la Braşov, ele mai au încă trei jucătoare nou venite” - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Jelena Mitic a fost una dintre cele şase baschetbaliste pe care Dan Calancea le-a avut sub comandă la antrenamentele din această săptămână.

„Ne aşteaptă un meci greu. Jucăm fără două jucătoare importante şi vom da totul să jucăm bine la acest meci. Ne-am antrenat bine şi sperăm ca la Cluj totul să fie bine” - Jelena Mitic, pivot Olimpia CSU Braşov

În tur, „olimpicele” au câştigat disputa cu „U” după prelungiri. Meciul dintre Universitatea Cluj şi Olimpia CSU Braşov este programat sâmbătă, de la 19.00.

Comentarii

Ultimă oră