Sari la conținut

Medaliaţii de la Rio îşi vor primi maşinile

medaliatii-de-la-rio-isi-vor-primi-masinile

Medaliaţii de la Jocurile Olimpice 2016 îşi vor primi, la două luni şi jumătate distanţă de la încheierea competiţiei de la Rio de Janeiro (Brazilia), premiile oferite de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi de partenerul Renault, notează ProSport.

Joi, 3 noiembrie, sportivii care au urcat pe podium la Rio de Janeiro vor intra în posesia modelelor oferite de constructorul francez Renault. COSR şi partenerul său se pare că ar fi amânat predarea autoturismelor pentru a se finaliza cazul halterofilului Gabriel Sâncrăian, suspendat temporar de forul internaţional de haltere.

Medaliaţilor le-au fost promise trei modele, câte unul pentru fiecare tip de medalie: Kadjar pentru aur, Captur pentru argint şi Clio pentru bronz. Maşinile fac parte din ediţia limitată Olimpic, de 450 de unităţi.

Versiunea Olimpic a lui Kadjar pleacă de la preţul de 17.700 euro pentru varianta de motorizare TCe 130. În cazul Captur Olimpic, preţul porneşte de la 12.500 euro pentru varianta de motorizare TCe 90. Versiunea Olimpic a lui Clio pleacă de la preţul de 9.850 euro pentru varianta de motorizare SCe 75. Renault România este partener oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român începând din 2011.

Sursa: www.mediafax.ro

Comentarii

Ultimă oră