Sari la conținut
medicul-brasovean-aurel-tudose-sa-spanzurat

Potrivit unor surse medicale, medicul Aurel Tudose , directorul clinicii private de oncologie din Braşov  s-a spânzurat. El a fost găsit spânzurat de un copac în curtea locuinţei sale de un agent comercial.Radiologul Aurel Tudose avea 59 de ani. Medicul Dan Gogonea, un apropiat de-al său, nu înţelege ce l-a determinat pe Tudose să recurgă la acest gest, mai ales că de curând aflase că va fi bunic, .

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtător de cuvînt al Poliţiei Braşov, poliţia a fost sesizată la  ora 11.40, de un bărbat care lucra ca şi curier şi livra colete în Săcele. Omul a sunat la imediat la  poliţie.

„Am fost sesizaţi la ora 11.40, iar colegii de la Săcele s-au deplasat la locul indicat şi au identificat în curtea unui imobil pe proprietarul acestuia, spînzurat într-un copac. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru efectuarea necropsiei. Poliţia Săcele a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, a spus Naghi.

Dr. Aurel Tudose este unul dintre investitorii  Centrului de Diagnostic şi Tratament Oncologic Braşov,  unul dintre cele mai moderne centre din Europa. Soţia sa, Alina Tudose, este medic cardiolog  la acest centru.

Potrivit unor surse judiciare, medicul ar fi avut anumite probleme de sănătate, iar alte informaţii arată că se afla într-o situaţie financiară precară, pentru că investise mulţi bani în clinica privată pe care o conducea.

Comentarii

Ultimă oră