Sari la conținut

MedLife a inaugurat un nou centru medical în județul Brașov

medlife-a-inaugurat-un-nou-centru-medical-in-judetul-brasov

MedLife își extinde activitatea în zona centrală a țării și inaugurează un nou centru medical în Poiana Brașov.

Centrul medical MedLife este localizat în incinta Hotelului Alpin și oferă pacienților din zonă, consultații și investigații medicale în cabinet, însă dispune și de logistica necesară pentru a efectua deplasări, în situațiile în care se prezintă o urgență medicală. Astfel în caz de nevoie, de serviciile medicale pot beneficia atât persoanele cazate în acest hotel, cât și în alte locații din vecinătate, sau care se află în zona pârtiilor sau a patinoarului. Schiorii care au suferit accidente pe pârtie și au nevoie de intervenție medicală, pot solicita deplasarea mașinii pentru acordarea de ajutor specializat.

De asemenea, centrul asigură și transport medicalizat cu ambulanță privată către spitalul sau hyperclinicile MedLife din Brașov pentru continuarea investigațiilor medicale de specialitate.

Centrul oferă asistență medicală pentru cele mai frecvente nevoi ale turiștilor pe pârtie, de la servicii de ortopedie și traumatologie, medicină internă, ORL și chirurgie plastică la tratamente perfuzabile administrate sub observație medicalizată, în regim staționar.

Noul centru funcționează în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în timpul sărbătorilor legale, după următorul program:

luni-joi în intervalul 15:30 – 22:30

vineri-sâmbătă non-stop

duminica între 08:00 – 22:30.

Locația este situată în Poiana Brașov, strada Poiana Doamnei nr. 9, în incinta Hotelului Alpin, iar pentru programări și consultații, pacienții pot apela numărul de telefon 0749.039.499

Comentarii

Ultimă oră