Sari la conținut

Meet & Greet Arabella of Transylvania la Muzeul de Artă Brașov!

meet-greet-arabella-of-transylvania-la-muzeul-de-arta-brasov

Meet & Greet Arabella of Transylvania la Muzeul de Artă Brașov!


Scriitoarea Arabella McIntyre-Brown sărbătorește 11 ani în România şi anunță ediția reeditată a volumului “A Stake în Transylvania”.


Reprezentanții Muzeului de Artă Brașov, vă invită la acest eveniment, în weekend-ul 4-5 decembrie, respectiv sâmbătă, 4 decembrie 2021, orele 11.00 și 15:00 și duminică, 5 decembrie, ora 12.00, la sediul muzeului din B-dul. Eroilor nr. 21.

Arabella McIntyre-Brown este o scriitoare şi jurnalistă britanică. Locuiește de 11 ani în vârful munților, în satul Măgura din judeţul Braşov.

Arabella of Transylvania, după cum a fost numită de cititori, a devenit cunoscută în România după publicarea cărții “A Stake în Transylvania”. Volumul, o scrisoare de dragoste pentru România și români, dar și o poveste extraordinară a redescoperirii de sine în Transilvania, a fost reeditat și retipărit, cu ocazia aniversării celor 11 ani în România, în limba engleză.

În cadrul evenimentului, prietenii și admiratorii Arabellei vor avea ocazia să petreacă timp cu ea și să împărtășească experiența lor literară, în timp ce publicul muzeului va avea ocazia să o cunoască pe Arabella și să asiste la o citirea unor pasaje pline de umor englezesc din carte. Mai mult, vizitatorii se vor bucura de multe surprize plăcute și vor descoperi expoziția „100 de artiști în 100 de ani de artă românească 1900-2000” din colecția Av. George Șerban, care aduce împreună la Brașov un secol de artă grafică.Accesul în muzeu se va face pe baza certificatului verde. Publicul va trebui să respecte pe durata evenimentului și a vizitării muzeului măsurile de combatere a îmbolnăvirilor COVID-19 și regulile de distanțare socială.

Comentarii

Ultimă oră