Sari la conținut
messi-duce-barca-cu-un-pas-in-sferturi

FC Barcelona este foarte aproape de sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce aseară a trecut pe Emirates cu scorul de 2-0 (0-0) de Arseanl Londra, în prima manșă a optimilor de finală ale competiției. Ambele goluri ale catalanilor au fost marcate de argentinianul Lionel Messi. Vedeta Barcelonei a deschis scorul în minutul 71 la capătul unui contraatac la care au mai participat Iniesta, Suarez și Neymar. Messi a închis tabela în minutul 83 când a transformat o lovitură de pedeapsă obținută to de el.

În celălalt meci disputat aseară, Juventus și Bayern Munchen au remizat, scor 2-2 (0-1), după un meci nebun. Trupa bavareză a deschis scorul înainte de pauză prin Tomas Muller și l-a majorat în minutul 56 prin olandezul Arjen Robben. Italienii au revenit pe finalul meciului și au reușit să obțină o remiză. Dybala a redus din handicap în minutul 63, iar Sturaro a egalat cu 14 minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc.

În această seară se dispută ultimele meciuri din turul optimilor de finală ale Champions League: Dinamo Kiev - Manchester City şi PSV Eindhoven - Atletico Madrid.

Comentarii

Ultimă oră