Sari la conținut
messi-implicat-intrun-scandal-urias-

Cel mai aşteptat duel din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor, Manchester City - Barcelona, s-a încheiat cu victoria "cetăţenilor" (3-1), dar şi cu un incident nefericit petrecut la vestiare.

Protagonist a fost chiar starul Barcelonei, Leo Messi, insultat grosolan de câţiva jucători de la City. "Idiotule, vino aici şi arată-ţi faţa!", i-ar fi spus unul dintre adversari lui Messi. Conform presei britanice, fotbalistul respectiv a fost brazilianul Fernandinho.

Provocat, Messi a încercat să răspundă şi s-a îndreptat spre vestiarul lui City. Argentinianul a fost oprit la timp de conaţionalul Kun Aguero, care a reuşit în cele din urmă să-l calmeze pe Messi.

Pe tunelul care duce la vestiare s-a iscat un conflict între jucătorii celor două formaţii, iar starul Barcelonei a fost în centrul atenţiei. Conform presei spaniole, mai mulți juctători ai grupării engleze l-ar fi insultat pe Messi, iar acesta i-ar fi adresat cuvinte urâte un adversar.

“Prostule, vino aici și spune-mi asta în față”, i-ar fi spus Leo Messi rivalului său. Vedeta Barcelonei a fost calmată doar de intervenţia compatriotului Kun Aguero.

Comentarii

Ultimă oră