Sari la conținut
metode-bio-de-a-scapa-de-transpiratie

Transpirația este un proces fiziologic natural necesar pentru reglarea temperaturii corporale atunci când ne expunem la temperaturi ridicate, când depunem efort fizic sau din cauza schimbărilor hormonale cauzate de stres sau emotivitate excesivă. Iată, așadar, câteva soluții bio pentru a scăpa de transpirație!

Metode bio de a scăpa de transpirație - salvia : Dintre toate remediile naturiste, salvia are renumele de a fi cea mai eficientă în combaterea transpiraţiei. Administrate intern, remediile pe bază de salvie pot reduce la jumătate transpiraţia excesivă.Ceaiul se prepară dintr-o lingură de plantă uscată la o cană cu apă şi se lasă la infuzat 10 minute. Ceaiul se consumă cu înghiţituri mici, pe parcursul unei zile (timp de 7 zile consecutiv). De asemenea, infuzia de salvie se poate folosi şi extern: se aplică la subraţ cu ajutorul unor dischete.

Metode bio de a scăpa de transpirație - coaja de stejar : Folosite extern, remediile din coajă de stejar sunt de ajutor în transpiraţia excesivă. Se face un macerat din coajă de stejar din 300 g de plantă la un litru de apă. Amestecul se lasă la macerat cel mult 14 ore, după care se adaugă în apa de baie, în care se stă o jumătate de oră.

Metode bio de a scăpa de transpirație - oțet de mere : Un truc la-ndemână pentru normalizarea pH-ului axilar constă în tamponarea subraţului cu o dischetă demachiantă înmuiată în oţet de mere. Pentru rezultate şi mai bune, lasă la fiecare subsuoară discheta cu oţet timp de 10 de minute, după care clăteşti cu apă. Află continuarea pe clicksanatate.ro .

Comentarii

Ultimă oră