Reprezentanții Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Rio s-au întors acasă, după o serie binevenită de performanțe, ce au propulsat Regatul Unit pe locul secund în clasamentul pe medalii al națiunilor.

 Însă competițiile sportive nu au fost cea mai mare provocare cu care s-au confruntat atleții. Le-a venit cu mult mai greu să își găsesască bagajele pe aeroportul Heathrow, la întoarcere. Pentru că toate arătau la fel.

 Sportivii care au reprezentat Marea Britanie la Jocurile Olimpice de la Rio au trecut printr-un moment hilar la întoarcerea în țară.

 Când au aterizat la Londra, și-au dat seama că toate bagajele lor au aceeași culoare și aceeași dimensiune. Prin urmare, le-a fost imposibil din prima să-și dea seama care al cui e.

 Sportivii au privit neputincioși spre zona de ridicare a bagajelor de cală, unde, pe banda care se rotea încontinuu, apăreau sute de bagaje identice. Unii dintre ei au fotografiat totul și au publicat mesaje amuzante pe rețelele de socialziare. Sportivii au mărturisit că găsirea propriului bagaj a fost ca o probă olimpică.