Sari la conținut
mike-tyson-in-vizita-la-palatul-parlamentului

Celebrul pugilist Mike Tyson a venit în România! Uriaşul cu pumni de oţel a vizitat pentru a doua cea mai mare clădire din lume, Palatul Parlamentului.

Politica este neplăcută, a declarat miercuri fostul campion mondial Mike Tyson, pe parcursul vizitei sale la Palatul Parlamentului. Vizita a început la Senat.

Tyson s-a declarat impresionat de clădirea Palatului Parlamentului, despre care a spus că este ''uimitoare''. El a afirmat însă că ''politica este neplăcută'' şi a refuzat să confirme dacă îl susţine pe Donald Trump în cursa pentru alegerile prezidenţiale din SUA.

Pugilistul a fost escortat de gărzi de corp şi a grăbit pasul pentru a se îndepărta de reporterii care l-au însoţit pe parcursul vizitei care nu a fost lipsită de situaţii neprevăzute. Nu de puţine ori Tyson a fost direcţionat greşit, iar membri din staff-ul său şi-au manifestat indignarea folosind un limbaj licenţios. În încercarea de a-i oferi lui Tyson intimitate, gărzile de corp au îmbrâncit reporterii şi au încercat să le blocheze accesul în mai multe puncte.

Vizita s-a sfârşit la Camera Deputaţilor, pe care Tyson a părăsit-o ''pe furiş'', departe de reporterii care îl aşteptau.


Comentarii

Ultimă oră