Sari la conținut

„Mineral Expo”, fascinanta lume a mineralelor, între 2 și 4 iunie la Brașov

mineral-expo-fascinanta-lume-a-mineralelor-intre-2-si-4-iunie-la-brasov

Între 2 și 4 iunie 2017 brașovenii sunt invitați la International Trade Center să descopere o fascinantă lume a mineralelor.

Bijuterii pentru zodii și chakre, cristale brute, șlefuite și rulate, recomandari pentru purificarea cristalelor, metode terapeutice, zodiacul cristalelor dar și întreaga gamă a pietrelor semiprețioase, alături de coliere fabuloase din turmalină, toate încărcate de culoare și energii pozitive vor fi expuse la International Trade Center, între 2 și 4 iunie 2017, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

  „Mineral Expo” reprezintă mijlocul de exprimare a eleganței, a rafinamentului, a bunului gust în materie de cristale și pietre semiprețioase, fiind principalul organizator de evenimente specifice din Romania.

Adusă pentru prima oară în Europa din Sri Lanka de catre marinarii olandezi , turmalina este folosită datorită propietăților sale electrice dar și estetice fiind una dintre pietrele semprețioase cele mai îndrăgite de bijutieri.

Incursiunea fabuloasă într-o lume magnifică încărcată de stralucirea cristalelor nu se va reduce numai la admirarea unor superbe bijuterii ci și la achiziționarea acestora, „Mineral Expo” fiind o expoziție cu vânzare.

„Mineral Expo” are loc la International Trade Center Brașov (Bulevardul Alexandru Vlahuță nr. 10), în perioada 2-4 iunie 2017, între orele 10.00-18.00.

Comentarii

Ultimă oră