Sari la conținut

Ministerul Apărării recrutează tineri pentru cariera militară

ministerul-apararii-recruteaza-tineri-pentru-cariera-militara

Biroul Informare - Recrutare din Centrului Militar Zonal Braşov desfăşoară o campanie de informare a tinerilor - băieţi şi fete, în vederea înscrierii la Cursurile şi programele de formare a ofiţerilor în activitate pe filiera indirectă, a subofiţerilor în activitate pe filiera directă şi indirectă şi a soldaţilor şi gradaţilor profesionişti.

Există 16 locuri pentru formarea ofiţerilor în activitate-filiera indirectă, dintre care 10 locuri la pecializarea Psihologie şi sociologie militară; la Şcoala de Aplicaţie pentru logistică „General Constantin Zaharia” Chitila, şi 6 locuri – specializarea Muzici militare, la Centrul de instruire pentru Muzici Militare, Bucureşti. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidat este 16 iunie 2017.


   Alte 44 locuri sunt pentru formarea subofiţerilor în activitate filiera indirectă, dintre care 19 locuri, subofiţeri – Asistent medical generalist, pentru absolvenţii învăţământului superior/ postliceal sanitar; la Secţia de Instruire şi Perfecţionare Medico-militară/Centrul de Cercetări Ştiinţifice Medico-militare, Focşani, şi 25 locuri, subofiţeri – Muzici Militare, la Centrul de instruire pentru Muzici Militare, Bucureşti. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidat este tot 16 iunie 2017.

136 locuri sunt pentru învăţământului postliceal militar de formare a subofiţerilor în activitate - filiera directă, dintre care 101 locuri la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”, Piteşti; şi 35 locuri la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”, Loc. Boboc, jud. Buzău. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 18 mai 2017.

Cele mai multe locuri – 1656, sunt disponibile pentru programele de formare a soldaţilor şi gradaţilor profesionişti, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidat este 30 iunie 2017.

„Eşti o persoană dinamică, energică, eşti atras de ţinuta şi activitatea militară? Acum este momentul! Alege o carieră plină de satisfacţii – cariera militară!” este mesajul pe care îl transmit reprezentanţii Ministerului Apărării tinerilor, pentru a alege cariera militară.

Detalii suplimentare se pot obţine la Biroului Informare Recrutare Braşov, în municipiul Braşov, str. Lungă, nr. 231, telefon 0268 – 510466, sau 0268 – 510468, pentru a obţine documentele necesare întocmirii dosarului, şi detalii legate de etapele care sunt de parcurs.

Programul de lucru cu publicul al Biroului Informare Recrutare este: Luni, Miercuri, Joi, Vineri: 08.30-16.30, Marţi: 10.30-18.30. Informaţii mai puteţi găsi şi pe site-urile oficiale, la adresele www.recrutare.mapn.ro, sau www.mapn.ro.

Comentarii

Ultimă oră