Sari la conținut

Minori, autori ai unei infracţiuni de tâlhărie, identificaţi de poliţiştii braşoveni!

minori-autori-ai-unei-infractiuni-de-talharie-identificati-de-politistii-brasoveni

La data de 5 aprilie, în jurul orelor 17.00, Poliţia Municipiului Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că două persoane necunoscute au sustras, prin smulgere, două lănțișoare din aur de la gâtul unei persoane de sex feminin în vârstă de 84 de ani, în timp ce aceasta se afla în faţa blocului de domiciliu din municipiul Braşov.

Cercetările preliminare efectuate au indicat că, sub pretextul solicitării unei sume de bani, cele două persoane s-au apropiat de persoana vătămată, pe care au împins-o, determinând căderea acesteia la pământ. Unul dintre suspecți i-a smuls părții vătămate cele două lănţişoare din aur, făptuitorii îndepărtându-se în fugă de locul faptei.

Activităţile  specifice întreprinse cu celeritate de polițiștii implicați în soluționarea cauzei, desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au condus la identificarea celor doi autori, în vârstă de 15, respectiv 16 ani. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite părții vătămate. Cu privire la autorii infracțiunii, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Comentarii

Ultimă oră