Uneori oamenii nu „sunt sănătoşi” şi nu se simt bine până nu-şi spală rufele în public. Sau nu-şi varsă sacul în târg, cum spune românul. Indiferent de consecinţe.

  Mioara Roman a pus toate „secretele” căsniciei ei cu Petre Roman într-o carte.

 Mioara Roman își va vedea visul împlinit sâmbătă. Fosta soție a lui Petre Roman își va lansa cartea la Romexpo. Pe coperta cărţii intitulată “Prețul libertății” tronează o fotografie cu Mioara și Petre Roman pe vremea când formau un cuplu căsătorit.

    Cei doi soți s-au despărțit în urmă cu 9 ani, iar de atunci fostul premier a rupt orice legătură cu ea.

    Iar acum, Mioara Roman a decis să pună într-o carte secretele familiei Roman: „Mioara Roman însemnări despre revoluția mea. Prețul Libertății”.

 Fiica ei, Oana Roman, a avut acces la însemnările mamei sale abia după ce aceastea au fost date la tipar, ca nu cumva fiica sa-i influenţeze alegerea.

 “Aceste însemnări sunt amintirile mele, ale unei soții și ale unei mame, totodată. Sunt prin excelență subiective, dar drepte, fără să fie însemnările unui istoric. Dacă voi fi greșit cu ceva, cu vreun detaliu, de exemplu, nu fiți, totuși, aspri, nu a fost nicio clipă din rea intenție”, mărturisește autoarea.

 “Sunt lucruri care nu au mai fost povestite neapărat în forma asta până acum, despre tata, despre mine, despre noi, despre foarte multe evenimente. Nu cred că va fi o surpriză pentru el, pentru că știe toate lucrurile care sunt povestite acolo”, a precizat Oana Roman.

 Răutate, răzbunare sau eliberare? Nu se ştie exact. Cert e că de sâmbătă vom afla detalii despre viaţa familiei Roman....Detalii pe care, fie vorba între noi, nu ne-am dorit vreodată să le afăm şi să le ştim.