Sari la conținut

Mişcarea Populară şi-a prezentat încă doi candidaţii pentru Consiliul Judeţean

miscarea-populara-sia-prezentat-inca-doi-candidatii-pentru-consiliul-judetean

Partidul Mişcarea Populară Braşov a anunţat doi dintre candidaţii care vor încerca să obţină mandate de consilieri judeţeni, la alegerile din această vară. Unul dintre aceştia este Corneliu Cîşlaru, care va coordona zona Bod-Hălchiu-Crizbav-Măieruş-Apaţa-Ormeniş-Augustin-Feldioara. Acesta are doi copii, este economist de profesie şi a fost consilier local la Feldioara în ultimii 20 de ani. „Proiectul intermodalului de la Feldioara este prioritar. Din păcate, doar s-a vorbit despre acest proiect şi nu s-a făcut absolut nimic. Dacă voi ajunge consilier judeţean cu siguranţă voi începe demersurile pentru demararea acestui proiect important de infrastructură”, a declarat Corneliu Cîşlaru.

Cel de-al doilea candidat pentru Consiliul Judeţean prezentat astăzi este Tudor Blendea. El are 40 de ani, doi copii şi este economist de profesie. Se va ocupa de zona Hărman-Prejmer-Teliu-Vama Buzăului-Tărlungeni. „Importante pentru mine vor fi proiectele de infrastructură. Sunt localităţi unde drumuri sunt impracticabile şi canalizarea este sub orice critică. Oamenii din zonă mă cunosc foarte bine şi sunt convins că putem face treabă bună”, susţine Tudor Blendea.

Preşedintele Mişcarii Populare Braşov, Costel Mihai, a menţionat că la mijlocul lunii aprilie va avea loc prezentarea tuturor candidaţilor, iar la eveniment va fi prezent şi preşedintele partidului, Traian Băsescu.

Comentarii

Ultimă oră