Sari la conținut

Moartea albă: Cele mai cunoscute vedete ucise de supradoză! (Galerie foto)

moartea-alba-cele-mai-cunoscute-vedete-ucise-de-supradoza-galerie-foto

Actorul Philip Seymour Hoffman, mort în urmă cu o săptămână, cel mai probabil în urma unei supradoze, este doar ultima celebritate care sfârşeşte astfel. De-a lungul timpului, numeroase vedete au decedat, în floarea vârstei, datorită drogurilor sau barbituricelor. Iată câteva dintre ele:

Marilyn Monroe, cel mai mare sex simbol al tuturor timpurilor de la Hollywood, a fost gasita fara viata in dormitorul ei de catre medicul său psihiatru. S-a crezut ca s-a sinucis, consumand prea multe anti-depresive. Cauza mortii sale este otravirea cu barbiturice.

Janis Joplin, legendara hippiotă, a fost gasita de managerul ei in resedinta din Hollywood. Cantareata a murit in urma unei supradoze de heroina. A fost gasita fara viata, cu o tigara in mana. Avea numai 27 de ani cand a murit, in 1970.

Elvis Presley, relegele Rock'n'roll-ului, a murit de aritmie cardiaca. Se crede insa ca aceasta a fost cauzata de o supradoza de medicamente luate pe reteta, inclusiv codeina, valium, morfina si Demerol.

Jimi Hendrix, cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor, a murit, la 27 de ani, in 1970, in urma unei supradoze de somnifere, Vesperax. Acesta luase noua tablete, de 18 ori mai mult decat cantitatea considerata sigura.

Jim Morrison, solistul trupei Doors, a murit, si el, la 27 de ani, fiind gasit fara viata in cada, intr-un apartament din Paris. In cazul sau nu s-a realizat nici o autopsie, insa se stie ca acesta devenise dependent de alcool. Se banuieste ca moartea sa a fost cauzata de o supradoza de heroina.

Comentarii

Ultimă oră