Sari la conținut

Moș Crăciun se pregătește să sosească și în 2021! Cum să faci loc în casă pentru cadourile care te vor aștepta sub brad

mos-craciun-se-pregateste-sa-soseasca-si-in-2021-cum-sa-faci-loc-in-casa-pentru-cadourile-care-te-vor-astepta-sub-brad

Vine iarna, iar odată cu dânsa, va sosi și Moșul, indiferent dacă pandemia s-a terminat ori ba. Sărbătorile de iarnă sunt despre căldura căminului, despre familie și, bineînțeles, despre plăcerea de a dărui și a primi. Mulți români sunt deja în procesul de căutare a cadourilor pentru cei dragi, încercând să evite cumpărăturile de ultim moment anul acesta.

Pe cât de mare este bucuria descoperirii sub brad a unui număr considerabil de cadouri cu numele tău scris pe etichetă, pe atât de dificilă este organizarea obiectelor primite după desfacerea ambalajelor colorate. Dacă te întrebi unde vei mai reuși să înghesui și cadourile pe care le vei primi de Sfântul Nicolae și de Crăciun, categoric ai o problemă în legătură cu eficientizarea utilizării spațiului din casă și din dulapuri.

Iată ce poți face pentru a crea spațiu noilor tale achiziții:


1. Organizează-ți perfect dressingul


Marea majoritate a oamenilor nu știu cum să își așeze hainele și accesoriile în dressing astfel încât acesta să fie utilizat la potențialul său maxim. Problema se rezolvă cu ajutorul câtorva tehnici deștepte de organizare a obiectelor vestimentare și a unor accesorii corespunzătoare. O metodă bună de economisire a spațiului constă în utilizarea unor saci pentru vidat haine, minimizând astfel volumul ocupat de tinutele care nu se potrivesc anotimpului curent. În ceea ce privește dotarea dressingului cu o serie de piese care să servească scopului tău, găsește soluții inovative în colecția de accesorii pentru dressing de la OscarDeko și cu siguranță nu vei mai avea prea curând probleme cu spațiul.

2. Reevaluează realist utilitatea pieselor vechi


În cazul în care ai recurs deja la soluția compartimentării dressingului și simți că nu mai există nicio șansă de îmbunătățire a organizării din interiorul dulapului, poate ar fi cazul să iei în considerare o reevaluare generală a tuturor pieselor care nu se mai potrivesc neapărat stilului tău actual. Fiecare persoană are cel puțin câteva obiecte vestimentare la care pur și simplu nu vrea să renunțe, chiar dacă nu le mai folosește de mult. Anul acesta, propune-ți să faci o selecție ,,la sânge” și donează celor mai puțin norocoși hainele pe care le păstrezi doar pentru a nu le arunca. Astfel, vei face rost și de spațiu, și te vei și bucura de ducerea la îndeplinire a unei fapte bune.

3. Utilizează un wishlist


O soluție de lungă durată poate consta și în prevenirea supraaglomerării dulapurilor din casă cu obiecte care nu prezintă un real interes pentru proprietarii lor. Shoppingul compulsiv este un fenomen care îi afectează pe foarte mulți dintre români, mai ales în perioadele ceva mai stresante și aglomerate. Atunci când ai tendința de a achiziționa impulsiv un obiect, indiferent de categoria în care acesta se încadrează, amână cumpărătura și trece-l în wishlist-ul dintr-un carnețel sau în notițele de pe smartphone. Recitește lista peste o săptămână și gândește-te bine dacă îți dorești cu adevărat obiectul anterior trecut în cadrul wishlist-ului sau dacă preferi, mai degrabă, să renunți la el. Vei avea multe surprize!

Așadar, soluții există pentru orice problemă, inclusiv pentru lipsa de spațiu din interiorul locuinței tale! Caută cele mai potrivite variante pentru casa și viața ta și cu siguranță vei avea loc pentru o sumedenie de cadouri primite în anii ce urmează!

Sursa foto: unsplash.com

Comentarii

Ultimă oră