Sari la conținut

Multinaţionalele solicită aviz pentru introducerea unor linii de navetişti

multinationalele-solicita-aviz-pentru-introducerea-unor-linii-de-navetisti-

Două multinaţionale solicită aviz de la Circulaţie pentru introducerea unor linii de navetişti legale prin municipiul Braşov!

După ce Primăria Braşov a stabilit o serie de reguli mai stricte în ceea ce priveşte transportul public de persoane pe raza municipiului Braşov, o parte dintre companiile care au curse speciale pentru navetişti au început să intre în legalitate şi să îşi autorizeze traseele şi staţiile.


    Concernul german Sennheiser, specializat în producţia de căşti, microfoane si monitoare de studio, care are o fabrică la Ghimbav, dar şi compania Losan, care activează în domeniul mobilei, sunt două dintre companiile care au solicitat Comisiei de Circulaţie avizarea unor trasee speciale care tranzitează municipiul Braşov.


   Solicitările au fost făcute de către transportatorul Diana PA SRL, care efectuează cursele regulate de navetişti pentru cele două companii. Membrii Comisiei de Circulaţie urmează să stabilească în şedinţa de astăzi dacă vor aviza solicitările în forma solicitată sau dacă se vor stabili alte trasee, precum şi staţii de îmbarcare/debarcare.


   Deocamdată, din cei aproximativ 15 operatori de transport în regim special, numai 3 firme au avizate traseele si staţiile.


   Prima firmă care a depus solicitare pentru avizarea traseului a fost „Vlani Trans”, pentru transportul angajaţilor firmei Kronospan. De altfel, în noiembrie, Mecena SRL şi S&S Groupe Prodimpex SRL, au primit avizul de la Circulaţie pentru efectuarea serviciilor regulate speciale de transport călători în municipiul Braşov, precum şi staţiile pentru îmbarcarea şi debarcarea călătorilor, acestea asigurând transportul angajaţilor pentru Scaeffler România SRL.


    O parte dintre operatori, care deţin mijloace de transport vechi, Euro II şi nu au depus încă solicitări, motivează acest lucru prin faptul că acest regulament le impune ca, începând cu anul 2020 să circule în municipiul Braşov cu mijloace de transport persoane minim Euro IV.

Comentarii

Ultimă oră