Sari la conținut
muscati-de-caini

FC Braşov a pierdut primul joc oficial din 2013. Formaţia Dinamo a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, în care stegarii au rămas în inferioritate numerică în minutul 40. Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Alexe '18, '33 (penalti). Pentru FC Braşov a înscris Păun '60. La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, între care şi 50 de fani ai echipei oaspete. Iată rezultatele complete ale rundei cu numărul 20: Gaz Metan Mediaş - Gloria Bistriţa 3-1, Concordia Chiajna - CS Turnu Severin 1-1, Ceahlăul Piatra Neamţ - Pandurii Târgu Jiu 0-1, CSMS Iaşi - Rapid Bucureşti 0-1, Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti 0-1 şi Dinamo Bucureşti - FC Braşov 2-1. Astăzi etapa se încheie cu jocurile: Astra Giurgiu - Viitorul Constanţa, ora 18.00 - Digi Sport, Universitatea Cluj - Steaua Bucureşti, ora 19.30 - Dolce Sport şi FC Vaslui - CFR Cluj, ora 20.30 - Digi Sport.

Tehnicianul echipei FC Braşov, Adrian Szabo, a declarat după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 2-1, că regretă faptul că elevii săi nu au reuşit să obţină un punct, precizând că jucătorii pe care îi pregăteşte au oferit spectacol şi au creat suspans până la final. „Regret că nu am reuşit să avem în prima repriză o încredere mai mare în noi. Având în vedere că o repriză şi ceva am jucat în inferioritate numerică, cred că am oferit totuşi spectacol şi am creat suspans până la final. Regret că nu am obţinut un punct. Acea bară putea să aducă un gol egalizator. La eliminare am crezut că este justificată, dar acum la vestiare mi s-a spus că mai era un fundaş ca ultim apărător, ceea ce face să fie o decizie discutabilă. Păun are mereu evoluţii considerabile, indiferent împotriva cui joacă", a spus Szabo. El a precizat că la FC Braşov nu sunt probleme financiare: „Probleme cu banii la noi nu sunt, e o situaţie generală. Toate cluburile au o lună sau două întârzieri, dar la noi s-au primit două rate de contract. Nu ne e teamă că intrăm în zona retrogradabilă, jocul nostru poate fi îmbunătăţit", a mai spus Adi Szabo.

FC Braşov nu a putut miza aseară, în confruntarea cu Dinamo Bucureşti, pe trei dintre componenţii lotului. Atacanţii Danquah şi Güçlü nu au primit până acum cărţile verzi, iar Vagner aşteaptă încă să fie declarat liber de contract de către Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal. În această săptămână vor fi rezolvate probleme stranierilor, contractele lui Danquah şi Güçlü urmând să fie înregistrate la LPF. Cei doi vor avea drept de joc în meciul cu Concordia Chiajna, programat luni, 4 martie.

Comentarii

Ultimă oră