Sari la conținut

Muzeul Tradiţiilor Codlene participă vineri la „Noaptea Albă a Galeriilor”

muzeul-traditiilor-codlene-participa-la-noaptea-alba-a-galeriilor

Muzeul Tradiţiilor Codlene (Strada Lungă nr. 113, Codlea ) participă anul acesta în premieră la evenimentul intitulat „Noaptea Albă a Galeriilor”, ce va avea loc vineri, 5 octombrie 2018, începând cu ora 17.00 şi până la ora 24.00.

În cadrul acestui eveniment va fi inaugurată o expoziţie specială, cu titlul „Am cravata mea sînt pionier!”, ce cuprinde o serie de fotografii alb/negru, din perioada anilor 1981-1982, care surprind momente în care elevii Şcolilor Generale nr.2 şi nr.3 din Codlea erau implicaţi în muncile agricole obligatorii, în timpul anului şcolar. Fotografiile fac parte din colecţia profesorului Timar Adrian şi vor fi găzduite de muzeu până în data de 19 octombrie 2018.

Tot în cadrul evenimentului, va putea fi vizitată şi expoziţia itinerantă de fotografie intitulată „Anotimpuri”, ce cuprinde 72 de lucrări ale membrilor grupului „La Conacul Fotografilor”, expusă în muzeu din data de 23 septembrie 2018.

Noaptea Albă a Galeriilor este un proiect iniţiat de Asociaţia Ephemair începând cu anul 2007, care îşi propune să promoveze cultura contemporană din România şi să contribuie la creşterea vizibilităţii acesteia în rândul publicului larg.

Comentarii

Ultimă oră