Sari la conținut

Muzică, dans și voie bună la Oktoberfest 2017

muzica-dans-si-voie-buna-la-oktoberfest-2017

Cele 11 zile de Oktoberfest 2017, vor fi „asezonate” între 7 şi 17 septembrie din plin cu muzică în ton cu evenimentul.

Cine ne cântă și ne încântă în acest an la cel mai așteptat festival de peste toamnă? Nume vechi, dar celebre și nume noi cu multe surprize. Cu alte cuvinte, pe scena Oktoberfest va fi spectacol adevărat, exact așa cum își doresc melomanii, dar și amatorii de distracție și muzică bună.

Berea Ciucaş va fi şi mai gustoasă pe muzica celor prezenţi! Să fie petrecere bavareză 11 zile la Braşov din 07 până pe 17 Septembrie 2017 în zona fostului Stadion Municipal.


     Organizatorii au precizat că, la evenimentul ce va avea loc în zona fostului Stadion Municipal vor fi prezenţi, pentru prima dată, cei din Fanfara „Musik Ministerium”, care vor aduce muzică de fanfară din întreaga lume, aşa cum se cântă în Alpi. Membrii fanfarei sunt pitorești si datorită costumelor. Băieţii poartă pantaloni din piele, scurţi, iar fetele Dirndl – hainele de sărbătoare la festivităţile din munţi. Trupa „Musik Ministerium” este o formaţie muzicală din Austria. Liderul formaţiei este Gernot Haidegger, muzician la Gardemusik din Viena. Trupa are doar muzicieni profesionişti şi în ultimii ani, a avut multe apariţii în străinătate, în diferite oraşe din Brazilia, Japonia, China, Vietnam şi Suedia.


  Pe lângă aceştia, revin pe scena Oktoberfest şi invitaţii ediţiilor anterioare.

Astfel, Rocky 5 este, în acest an, la a patra participare la Oktoberfest România. Rocky 5 este o formaţie tradiţională, care există încă de la începutul anilor 80. Membrii actuali au acumulat experienţă în toate domeniile de distracţie, performând atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Publicul germano-american a fost încântat de evoluția formației la Oktoberfest-urile din Huntington Beach (California), „German-Fest” în New Ulm (Minnesota), New Glarus, Milwaukee (Wisconsin) și „BrauHaus” din Chicago (Illinois). Repertoriul formatiei constă într-un mix de muzică folclorică austro-germană, precum şi hit-uri ale anilor 80, 90, dar şi actuale.

Klaudia & Die Burzenland Party Band, prima trupă braşoveană cu repertoriu pentru Oktoberfest, va fi la berar. Klaudia și colegii ei aduc pe scenă, în fața fanilor Oktoberfest, experiența acumulată în anii petrecuți pe scena germană: muzică tradițională, dar și hituri mai vechi.


   Trupa 6, va face din nou show la Oktoberfest. Pentru brașoveni această formație nu mai are nevoie de nici o prezentare! Este o trupă formată din tineri talentați din Brașov, cu o gamă foarte variată de stiluri și piese: compoziții proprii, dar și cover-uri. Ei sunt cei care ridică publicul în picioare, fiind foarte iubiți și admirați de către participanții la festival. Trupa 6 este band-ul „de suflet” al festivalului, fiind compozitorii şi interpreţii Imnului Oktoberfest: „Noroc, noroc, noroc… Ridică berea sus!!!”

Totodată, Baletul Operei din Braşov va fi din nou prezent pe scena Oktoberfest, pentru a aduce în faţa publicului un adevărat spectacol, care îmbină talentul şi graţia cu o condiţie fizică deosebită. În acest an baletul va avea o coregrafie specială. Membrii trupei vor imita atmosfera unei berării germane autentice. Frumoasele, vor semăna cu niște zâne din Pădurea Ciucaș, care îi vor ademeni pe însetați să bea din cea mai bună bere din țară.

Nelipsită an de an din parada Oktoberfest şi de pe scenă, Fanfara Burzenland va anima și în această toamnă publicul cu concerte de neuitat. Parcă şi berea are alt gust pe muzică de fanfară.

Comentarii

Ultimă oră