Sari la conținut
national-geografic-promoveaza-brasovul

Nu mai este o supriză pentru nimeni că Braşovul este tărâm de basm, binecuvântat de natură cu peisaje şi locuri ce-ţi fură inima şi ochii.
Lucru confirmat şi reconfirmat de către turiştii care ajung an de an în judeţul nostru. Mulţi dintre ei, fie străini fie români, revin pe meleaguri braşovene îndrăgostiţi de ceea ce găsesc aici.

Şi ca să îi convingă de faptul că mai sunt încă multe locuri uimitoare nevizitate cei de la National Geografic România în parteneriat cu un producător de bere autohton au organizat în Piaţa Sfatului o expoziţie de fotografii artistice şi le-au oferit turiştilor mai multe broşuri şi hărţi cu locurile care trebuie neapărat bifate.  
Pentru a marca altfel 120 de ani de existenţă producătorul autohton de bere s-a gândit la tot felul de evimente şi astfel s-a ajuns şi la colaborarea cu artiştii fotografi şi colaboratorii revistei National Geografic România.
„Sigur că sunt şi câteva fotografii care prezintă pur şi simplu ambientul natural din  zona Braşovului. Însă este un judeţ  care are o geografie cât pentru o ţară întreagă” a declarat  Cristian Lascu,  redactor şef National Gegrafic România
Iar turiştii aprobă şi reconfirmă că Braşovul oferă adevărate minuni.
„Chiar nu ştiam că există aşa multe oportunităţi şi aşa peisaje, este frumos iar broşura este grozav că este realizată cu ajutorul celor de la National Geografic. Este un proiect frumos ceea ce merită o altă vizită la Braşov. Noi plecăm azi dar ne vom întoarce să vizităm totul” a spus un turist.   „Eu cred că este cel mai frumos judeţ din ţară şi merită văzut. Şi pe drum cu trenul cum am venit , am stat la geam şi erau nişte peisaje de poveste” a adăugat un alt turist.
„Mă bucur foarte mult dacă acestă hartă şi această broşură poate să fie un ghid pentru a chema oamenii să cunoască mai bine frumuseţile naturii şi cele istorice ale Braşovului „ a adăugat Cristian Lascu. „Această colaborare vine să marcheze o serie de evenimente prin care marcăm 120 de ani de bere făcută în armonie cu natura în Braşov şi avem mult mai multe surprize pe tot parcursul lunii septembrie „ a spus  Liliana Martin, Senior Brand Manager. Expoziţia de fotografie semnată National Geografic România va rămâne în Piaţa Sfatului din Braşov până pe data de 2 septembrie.


Comentarii

Ultimă oră