Sari la conținut

Natura Parc, de la Chichiş, loc perfect de relaxare

natura-parc-de-la-chichis-loc-perfect-de-relaxare

Natura Parc de la Chichiş poate fi locul ideal de petrecere a timpului liber. Dispune de locuri de camping, de pescuit, piscine în aer liber, terenuri de sport şi posibilităţi inedite de cazare.

Natura Parc nu este doar un camping, ci şi un loc de relaxare superb unde turiştii pot petrece sejururi. Doritorii se pot caza pe malul apei, în căsuţe lacustre, printre stufăriş, în corturi indiene sau bungalowuri. Cei care vor încerca experienţa vor avea senzaţia că se află în Deltă sau Vestul Sălbatic. Tradiţionaliştii pot alege campingul amenajat optând să doarmă la cort. Cazarea costă între 15 şi 100 de lei pe noapte, în funcţie de alegere.

Parcul este întins pe o suprafaţă de peste 160 de hectare şi oferă posibilităţi diverse de petrecere a timpului liber, precum fotbalgolf, minifotbal, pescuit sportiv, tenis de câmp, mountain bike, tir cu arcul, echitaţie, plimbări cu barca, hidrobicicleta şi ATV-uri.

Copiii au la dispoziţie un loc de joacă amenajat şi pot vizita şi o minigrădină zoologică.

Intrarea la Natura Parc costă 5 lei de persoană. Sunt disponibile şi abonamente valabile timp de cinci luni. Acestea costă 150 de lei pentru adulţi şi 75 de lei pentru copii. Abonamentul permite accesul gratuit şi la piscine, balta de pescuit şi la terenurile sportive.

Pasionaţii de pescuit au la dispoziţie lacuri special amenajate unde pot prinde crap, biban sau ştiucă. Intrarea pe baltă costă 35 de lei de persoană. Vizitatorii care nu sunt amatori de pescuit pot să se plimbe cu hidrobicicleta pe canalul special amenajat. O plimbare costă 10 lei.

Natura Parc dispune de trei piscine în aer liber, dintre care una pentru copii. Intrarea costă 20 de lei în cursul săptămânii şi 35 de lei în week-end pentru o zi întreagă. Copiii plătesc 10 lei.

Parcul dispune şi de restaurant şi bar.

Turiştii care vizitează Natura Parc, de la Chichiş, trebuie neapărat să guste tocana de raci care a devenit deja celebră.

Accesul către Natura Parc se face dinspre DN 12 Braşov - Sfântu Gheorghe - la kilometrul 16 dinspre Braşov sau cu trenul până în Halta Chichiş - de unde vizitatorii sunt preluaţi de trenuleţul Natura Parc Expres.

Comentarii

Ultimă oră