Sari la conținut

Nicoleta Luciu PĂRĂSEŞTE DEFINITIV capitala

nicoleta-luciu-paraseste-definitiv-capitala

După ani buni în care a eclipsat zeci de dive ale Capitalei şi a fost nelipsită de la evenimente mondene de amploare, Nicoleta Luciu se va retrage definitiv nu doar din showbiz, ci va părăsi pentru totdeauna Bucureştiul.

Totul face parte dintr-o înţelegere pe care vedeta a făcut-o soţul ei, Zsolt Csergo, la puţin timp de la naşterea tripleţilor.

După ani buni în care Zsolt a făcut naveta Harghita Bucureşti, a venit rândul Nicoletei să facă sacrificii. Bruneta vrea să se ocupe îndeaproape şi de creşterea celor patru copii.

"A fost înţelegerea noastră de la început ca în momentul în care copiii vor mai creşte puţin să ne mutăm cu toţii aici. Familia e normal să fie pe primul loc. Nicoleta nu va mai accepta joburi care presupun să muncească 18 ore pe zi, cum se întâmpla când juca în telenovele. Ea merge o dată pe săptămână la Bucureşti când are chef sau are ceva de rezolvat", a dezvăluit Zsolt, potrivit Antena 1.

Decizia Nicoletei Luciu de a părăsi Capitala pentru Miercurea Ciuc nu îi pică deloc bine tatălui vedetei care a rămas fără un sprijin serios. Doar Iuliana va fi mai aproape de Luciu senior

Comentarii

Ultimă oră