Sari la conținut

Niculescu şi Cadanţu, în optimi la Florianopolis

niculescu-si-cadantu-in-optimi-la-florianopolis

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu(foto), a cincea favorită a turneului WTA de la Florianopolis (Brazilia), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, s-a calificat în optimile de finală, după ce a trecut cu 6-0, 4-6, 6-2 de Anna Schmiedlova (Slovacia, 19 ani, 72 WTA). Niculescu (26 ani, 53 WTA) s-a impus după un meci dificil, care a durat 2 ore și 20 de minute.

Monica Niculescu și-a asigurat un cec de 3.400 dolari și 30 puncte WTA şi va juca în optimile turneului pe care l-a câștigat anul trecut (primul său titlu WTA la simplu) cu învingătoarea dintre Paula Cristina Goncalves (Brazilia) și Danka Kovinic (Muntenegru).

Mai departe în turneul de la Florianopolis, merge şi Alexandra Cadanţu, care a dispus de reprezentanta gazdelor, Gabriela Ce, în două seturi: 6-1, 6-3.

Pentru Cadanțu a fost prima victorie din 2014. Alexandra Cadanţu și-a asigurat 3.400 de dolari și 30 puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre Dinah Pfizenmeier (Germania) și Patricia Mayr-Achleitner (Austria).

Comentarii

Ultimă oră