Sari la conținut

Ninsorile abundente continuă să creeze probleme în Brașov

ninsorile-abundente-continua-sa-creeze-probleme-in-brasov

Ninsorile abundente continuă să creeze probleme în Brașov. 17 copaci s-au rupt din cauza zăpezii. În ultimele două zile ninsorile au acoperit Brașovul și Poiana Brașov cu un strat gros de zăpadă, de 50 - 100 de cm, cea mai mare cantitate de zăpadă căzută în ultimii ani într-un timp atât de scurt. 1


"Din păcate, din cauza zăpezii abundente, până în această dimineață, 17 copaci au căzut pe domeniul public. Au afectat câteva mașini și chiar și acoperișul unei case. Municipalitatea a intervenit și a degajat toate zonele, astfel încât în acest moment nu mai sunt probleme, dar rămânem în continuare în alertă deoarece ninge în continuare și vrem să evităm orice situație care ar putea pune în pericol viața cetățenilor." a precizat Sorin Toarcea purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.


Din cauza copacilor căzuți au fost mai multe probleme: de exemplu, pe Dealul Spirii a fost afectat acoperișul unei case și rețeaua electrică, pe B-dul Saturn nr. 41, unde copacul a blocat carosabilul și stația RAT, pe Saturn nr. 45, fiind afectată rețeaua de troleibuze și blocat carosabilul și pe str. Minerva nr. 2, unde două autoturisme au fost afectate.

Comentarii

Ultimă oră