Sari la conținut

Te-ai întrebat vreodată cum reușesc unii oameni să aibă succes atât la serviciu, cât și în viața personală? La acest curs vei gasi răspunsul! Vei afla cum gândesc și cum se comportă oamenii care au succes și vei putea folosi tehnicile și instrumentele de NLP la care recurg ei, reușind astfel să îți îmbunătățești viața.

Ai deja potențialul – este timpul să îl dezvolți! Ce este Programarea neurolingvistică? Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) este o metodă de eficientizare a comunicării și de modelare a comportamentului, ale cărei principii se bazează pe cunoștințe din domeniile programării, teoriei informației și teoriei comunicării, cât și pe cunoștințele de psihologie. Esența metodei este de a-i lăsa subiectului posibilitatea de a acționa voluntar asupra acestor sisteme de procesare psihică.

Fiecare persoană are toate resursele necesare pentru rezolvarea problemelor: NLP îl învață cum să le descopere și să le activeze astfel încât să obțină rezultatul dorit, prin tehnici concrete care oferă rezultate garantate. Cui se adresează? Cursul NLP Practitioner se adresează tuturor celor care doresc să-și atingă nivelul maxim de perfomanță.

Dacă activezi în domenii ca management, vânzări, psihoterapie, bussines, drept, comunicare, învățământ și îți dorești ca viața ta să se schimbe în sensul dorit, este mometul să alegi Programarea Neurolingvistica!

Cine este trainer-ul? Sorin Peligrad este trainer, speaker, coach cu o experiență de peste 5 ani participând la mai multe sesiuni din cadrul Coaching Support Group Brasov, dar și la alte evenimente de coaching; a susținut conferințe la TEDx Piața Sfatului Brașov, la “11even” Brașov, în cadrul proiectelor ABC Antreprenori, la evenimente JCI România, și a participat la formări NLP timp de 3 ani, în cadrul traingurilor organizate sub egida ARONLP;

a livrat traininguri NLP Practitioner (link eveniment) dar și mini-traininguri despre NLP;

a creat o tehnică NLP și a introdus tehnici NLP în trainingurile de public speaking, cursurile de vânzări, etc.

Ce câștigi dacă participi la curs?

• ai mai multa încredere in tine

• descoperi și îți folosești potențialul, resursele și capacitățile la cote optime - dispare orice teama (de eșec, de abandon, de boli, fobii, etc)

• atingi obiectivele mult mai ușor

• tu devii stăpânul propriei vieți

• înveți să comunici persuasiv și asertiv

• înveți să identifici emoțiilor celorlalți

• înveți cum să trăiești în prezent și în armonie cu tine însuți. Ce pierzi dacă nu participi la curs?

• nu vei ști cum să modifici comportamentele tale și ale altora • nu vei ști cum să elimini conflictele interioare și exterioare

• nu vei ști cum să citești usor ce e în mintea altor oameni (prin cunoașterea în detaliu a limbajului nonverbal)

• nu vei afla metode ca să îți controlezi gândurile

• nu vei afla metode ca să îți controlezi emoțiile

• nu vei ști strategii mentale și emoționale care să te ajute să îți atingi obiectivele (oricare ar fi ele)

Cursul este structurat în 7 module ce au loc lunar, pe parcursul a 3 zile și vor fi tratate temele următoare:

• Modul 1- Pășește cu încredere și entuziasm spre viitor!

• Modul 2- Cum sa fii propriul maestru?

• Modul 3- Indiferent ce îţi spun oamenii, cuvintele şi ideile pot schimba lumea!

• Modul 4- Ai curajul să fii tu însuți, chiar dacă încă nu știi cine ești!

• Modul 5- Fii întreg cu adevărat și toate vor veni de la sine! ]

• Modul 6- Cum să devii în fiecare zi mai bun decât ai fost ieri?

• Modul 7- Ai încredere şi acţionează ca şi cum ar fi imposibil să eşuezi!

Ce spun cei care au fost? “NLP Practitioner iti oferă o nouă perspectivă asupra vieții, te ajută să îți îmbunățătești relțiile cu tine și cu cei din jur, să observi multitudinea de resurse care se află în tine însuți și de care nici măcar nu erai conștient. Traineri sunt special și foarte bine pregătiți .Este una dintre cele mai bune experiențe pe care le-am trăit -participarea la acest curs!”- Mioara Opris, profesor “I have no hesitation in recommending Peligrad. His level of professionalism together with his knowledge of the market has resulted in first class outcomes in our dealings in Romania”- Michael Bacon, Director at MB Investments s.r.o.

“Este o mare bucurie întâlnirea cu Sorin - asemenea unui magician el te conduce, cu buna-dispoziție, umor, rafinament în lumea minunată a NLP. Mai apreciez, în egală măsură, modul analic de gândire precum și modalitatea extrem de spumoasă în care realizează conexiunile informaționale. Cu Sorin alături, pașii făcuți în dezvoltarea personală sunt o experiență unică, minunatășsi greu de transpus în cuvinte pe care cât mai mulți dintre noi ar fi util să o parcurgem. “-Paula Drosescu , Profesor universitar, MD, PhD, Coach ICF, Coach Wingwave, TrainerNLP

“Sorin is one of the best Marketing & Sales people I know. Communication and People Talent are the domains he focuses in (from what I have seen), but I am sure he can also convince you buy an entire high-speed train. That is because he likes to and really involves in talking and actively listening to people.Good luck, Sorin, in finding what you wish for your life !”- George Ghisoiu, Learning Consultant/ formarea si evaluarea competentelor profesionale

Durata formării: 21 zile (7 module a cate 3 zile, în weekend, de obicei, cate un modul pe luna) Locația începerii cursului: Brașov, dar poate fi organizat în orice alt oraș

Data: 12-14 iulie Cursul este interactiv și se desfășoară folosind cele mai moderne tehnici de învățare activă, cu accent pe dobândirea ablităților practice, într-un mod plăcut și activ. Investiția în dezvoltarea personală:

Preț: 100 euro/ modul= 700 euro Oferta 1+1: Ia-ți un prieten cu tine și beneficiați fiecare de o reducere de 10% Oferta 3+1 GRATUIT: Vino cu incă 3 persoane si a treia participă la curs în mod GRATUIT Plata în rate: 100 euro/ modul Plata integral: 10% reducere care se aplică fiecărei oferte mai sus menționate Prețurile includ suportul de curs și coffee-break-ul, precum și certificarea finală!

Ofertă limitată pentru fiecare persoană care se înscrie pana in data de 17 octombrie: Pentru plata în rate: prețul modulelor va fi de 90 euro fiecare Pentru cei care plătesc integral: pretul moduleolor va fi de 90 euror, fiecare și bonus- participare GRATUITĂ la un training de comunicare de 1 zi/ 8 ore care valorează în mod normal 150 euro

Cursul se finalizează prin obținerea a două diplome de certificare a competențelor, diplome emise de ARONLP si IANLP, atestate prin sigiliul unic! Și pentru ca am mare încredere în utilitatea și calitatea informațiilor livrate la training, ai garanție 100%.

DA! Dacă tu nu ești mulțumit de informatie, după primul modul, eu îți dau toți banii înapoi. Dacă mai ai întrebări, contactează-ne la adresa de mail: contact@cursuri-calificare.eu, iar pentru înscriere, folosește formularul online (http://www.cursuri-calificare.eu/formular-inscriere/) IMPORTANT! Formările internaționale de NLP sunt recunoscute de către majoritatea școlilor de coaching din lume, iar doritorii pot echivala aceste diplome în cadrul formării de coaching. Multumesc pentru atenția cu care ai citit și te aștept la curs pentru a afla și ce surprize ți-am mai pregătit :)

Comentarii

Ultimă oră