Sari la conținut
nota-10-la-fileu-

Zi de excepție pentru sportivi români la BRD Năstase Țiriac Trophy, competiție care se dispută la arenele BNR din capitală.

Victor Hănescu a acces în turul 2 după ce a trecut cu 6-3, 6-4 de israelianul Dudi Sela.  Clasat pe locul 84 ATP, Hănescu speră să depășească performanța de anul trecut, atunci când s-a oprit în faza sferturilor de finală, fiind învins de Florian Mayer.

Pentru accesul în faza sferturilor de finală, cel mai bine clasat jucător din România îl va întâlni pe francezul Gilles Simon, câștigător de trei ori pe zgura de la Arenele BNR.

Al doilea jucător român care a intrat marți în concurs a obținut și el o victorie de prestigiu. Marius Copil(foto) s-a calificat pentru a patra oară în carieră în turul secund de la BRD Năstase - Țiriac Trophy după succesul înregistrat în fața francezului Adrian Mannarino.

Copil a închis tabela la 6-1, 6-4. Pentru calificarea în premieră în sferturile de finală la BRD Năstase - Țiriac Trophy, Copil va fi nevoit să îl învingă pe francezul Paul-Henri Mathieu.

Adrian Ungur a completat ziua foarte bună a tenismenilor romăni.

Ungur a trecut de Vasek Pospisil, favoritul numărul 5 al turneului, cu scorul de 5-7, 6-2, 6-1. Următorul adversar pentru Ungur va fi uzbecul Denis Istomin.

Comentarii

Ultimă oră