Sari la conținut

Noua casă a familiei Obama: 5,3 milioane de dolari și are 2,500 de metri pătrați

noua-casa-a-familiei-obama-53-milioane-de-dolari-si-are-2500-de-metri-patrati

Familia Obama se va muta la sfârşitul anului într-o vilă. Nu e ea cât Casa Alba, dar valoreaza 5,3 milioane de dolari, are 2,500 de metri pătraţi şi arată spectaculos.

Intrarea este într-un stil elegant, culoarea predominantă este albul. Camera de zi este şi ea în ton cu intrarea, are o încăpere impunătoare, ferestre luminoase cu vedere la grădina din spate, un şemineu şi draperii ce conferă casei un farmec rustic.

Proprietatea dispune de un spaţiu privat pregătit să devină un loc de refugiu. Pentru amenajarea acestei încăperi a fost nevoie doar de o canapea, doua fotolii şi o măsuţă. La parter, există o altă cameră de relaxare pentru membri familiei, cu o bibliotecă, dar şi jucării pentru copii.

Bucătăria este şi ea una luminoasă, cu marmură albă şi aparate de ultimă generaţie, foarte spaţioasă. În total sunt opt băi, ele sunt destul de spaţioase, iar culorile sunt în ton cu dormitoarele.

Chiar dacă nu se compară cu biroul oval, Obama are la etajul noii sale reşedinţe un confortabil spaţiu de lucru, conform Antena Stars.

Comentarii

Ultimă oră